NUR MURSYIDAH BINTI ISMAIL.THANKS FOR READING..SAYANG KORANG..

Monday, 18 April 2016



hye gais . rasanya dah berhabuk blog aku nie tak disentuh kan . hehe . for this long time aku act jadi malas nak menulis but now aku rasa macam nak begin balik sebabnya aku rindu juga nak menulis nie . so for this entry aku just nak share pasal masalah kawan . okay now aku dah bergelar mahasiswi uolls . haha . macam tak percaya pon ad . and aku da lepas 2 sem pon . 

tak bestnya bila setiap sem aku akan bergaduh dengan orang yang sama . and apa yang aku perasan membe kolej tak boleh nak dibandingkan dengan membe sekolah . am I right ? ke aku sorg  je yang rasa . bila masuk kolej nie memacam perangai aku jumpa . yang jenis talam dua muka , yang jenis baik bersebab and memacam lagi lah . aku tak ckap aku baik . nope aku tak pernah nak mengaku mcam nie sebab aku tahu kebanyakkan aku gaduh sebab aku sndri so nak buat acane . aku pon ad peel aku juga yang sometimes aku sedar memang buat org annoying . tapi haha nak jadi kawan aku kena terima lah kan baik buruk aku . hmm .

nak dijadikan cte benda yang aku gaduh rasanya kecik je tapi jadi besar bila ad plak orang ketiga yang jadi batu aoi then saja buat kteorg lagi teruk . eii kalai aku tahu spe aku lunyai-lunyai kan dye . haha . then msalahnya lagi bila membe aku nie pon dapat statement tu taknak tnyer pape kat aku then trus nak judge aku . kau rasa ? memang gaduh besar lah kiranya . sampaikan aku jadi awkward gila bila jumpa dia . yelah spe yg tak awkward bila situation mcam aku kan . 

tapi apa pon then aku realise something yang sebenarnya dekat kolej nie aku kne pandai survive sndri . tak boleh nak harapkan membe semata sebabnya nanti jadi mcam nie lah . haiyoo masalah betul . haha lantak lah kan yang penting kita bahagia . tak mampu aku nak puaskan semua orang . so that's all dlu . nanti aku update bnde lain plak . hehe . okay lah bye gaissss . xoxo syidah .








terima kasih sudi bce..hope sudi like or comment..

hak milik syiedah assyakirin